Om Hobby Caravan

Bygd for livet!

Stjørdal Caravan & Fritids viktigste fanebærer Hobby er Norges desidert mest solgte campingvogn de siste årene. Årsaken til dette er helt klart sammenhengen mellom pris og kvalitet. 
Stjørdal Caravan og Fritid  er eneste autoriserte forhandler Hobby campingvogner i Trondheim, Trøndelag og Midt-Norge

Det hele startet med en banebrytende idé i 1967,  og siden den gang har Hobby vært en pioner i produksjon av moderne campingvogner og bobiler. I over 49 år har Hobby forsøkt å lage mobile reiser enklere, mer komfortabel og mer avslappende.

Hobbys hemmelighet til suksess er forankret i fire hovedelementer : banebrytende oppfinnelser, innovativ teknologi, moderne design og masse lidenskap. Disse grunnleggende prinsippene har gjort Hobby til den globale nummer én når det gjelder konstruksjon av campingvogn.

Hver ny generasjon av Hobby blir godt mottatt på grunn av sin fantastiske standard, utstyr og romslige design. Det er egentlig ikke så  rart at Hobby-produkter er så populære som de er.

Hobby sysselsetter nesten 1000 ansatte på sin Fockbek caravanfabrikk nær Rendsburg i Schleswig-Holstein, Tyskland. Topp kvalitets biler er laget ved hjelp av state-of-the-art utstyr på denne fabrikken, en av de største campingvogn og bobilproduksjonssteder i Europa. DIN EN ISO 9001: 2000 sertifisering for våre kvalitetsstyring vitner også om den høye kvaliteten på Hobbys produkter.

10.400 campingvogner og 1100 bobiler forlot denne fabrikken i 2013, genererer en årlig omsetning på 194 millioner euro. Med en markedsandel på 23,6% i Tyskland og 24% i Europa, har Hobby en stor posisjon i sektoren.

Hobby har vært verdens største campingvogn produsent siden 2003. 55% av Hobbys campingvogner er eksportert; for bobiler, er dette tallet 52%.