Om Isabella

Med Isabella møter du begeistring!

Tilbake i 1957 startet Søren Odgaard den første produksjonen av Isabella telt – og siden den gang har vi med stort fokus på kvalitet beveget oss hele tiden.
”Hvis ikke du endrer kurs, ender du der, som du er på vei til”. Det legges enormt mye krefter i innovasjon, for vi vil være fremst. Vi streber konstant etter det beste for våre kunder og til deres kunder. Derfor holder vi oss selv oppe på, at vi ikke er bedre enn siste levering.
Hos Isabella møter du stor begeistring for livet, begeistring for våre produkter – som er med på å gi tid til livet. Nyt å dra ut og føl naturen, roen og samværet i et av forteltene våre. De lever – de puster, og vi ser det som vår fremste oppgave, at også de, som oppholder seg i forteltet føler dette og smelter sammen med utelivet, men også har muligheten til å trekke seg tilbake, og være seg selv.
Våre forhandlere står klare til å hjelpe deg, kanskje med ditt nye Isabella telt, eller med å ta imot gode råd om, hvordan vi kan forbedre oss.
Disse sidene er bare en liten del av begeistringen – du skylder deg selv å se og føle vårt Isabella produkt, og du vil helt sikkert selv merke begeistringen. Alle våre forhandlere står klare til å ta imot deg.
God fornøyelse!